Salvati 33%

Turmeric 60 capsule

in stoc
050
Pret vechi: 100.00 LEI
66.64 LEI
Discount: 33.36 LEI (33%)
+

Vă oferim formula noastră de înaltă calitate cu turmeric, creată în doze convenabile pentru comoditatea clienţilor noştri. Bulgaricus a creat acest produs 100% natural şi pur pe bază de turmeric organic, fără tratament termic. Această formulă vă asigură toate beneficiile acestei plante uimitoare.

Turmericul este o plantă erbacee înrudită cu ghimbirul, care provine din Asia. În mod tradiţional se foloseşte rădăcina, care conţine o mare parte din substanţele benefice ale plantei. Este folosit ca remediu pentru diverse probleme şi ca condiment, având o aromă delicată şi un gust realtiv neutru. Turmericul a fost folosit timp de mii de ani de către chinezi şi indieni. Acestă este o sursă excelentă de fier, magan, vitamină B6, fibre alimentare şi potasiu.

Studiile arată că turmericul are proprietăţi antiinflamatoare puternice. Acest fapt se datorează pigmentului galben din planta, care se numeşte curcumină. Efectele antiinflamatori ale curcuminei au fost dovedite în numeroase studii clinice, ce o definesc mai puternică decât unele medicamente, care se dau doar pe bază unei prescripţii medicale. Spre deosebire de aceste medicamente, curucmina nu este toxică! Deşi inflamaţiile sunt benefice pentru organismul, inflamaţia cronică este o problemă serioasă, care poate duce la deteriorarea țesuturilor. Inflamaţia cronică este un factor cheie care contribuie la multe boli comune. Din fericire, curcumina poate inhiba dezvoltarea celulelor care provoacă inflamaţie.

De asemenea, turmericul are şi proprietăţi antioxidante foarte puternice. Datorită acestor efecte, extractul din această plantă poate neutraliză radicalii liberi (chimicale care pot circula prin corp şi care afectează serios celulele sănătoase şi membranele lor). Datorită acestui fapt turmericul este recomandat în multe boli, în special artrită. În cardul studiilor efectuate pe pacienţi cu artrită reumatoidă planta a demonstrat un efect incredibil, reducând durerea.

Turmericul poate preveni oxidarea colesterolului în organism. Colesterolul oxidat este cel care deteriorează vasele de sânge şi se acumulează în artere, provocând de multe ori atac de cord. Turmericul poate ajută la încetinirea aterosclerozei şi a bolilor de inimă , cauzate de diabetul zaharat. De asemenea, aceatsă plantă este o sursă excelentă de vitamină B6, care împiedică creşterea nivelului de homocisteină. Această substanţă este răspunzătoare pentru deterioarea pereţilor vaselor de sânge. Există dovezi numeroase că turmericul prtejează împotrivă bolilor neurodegenerative. Studiile arată că indienii, care folosesc frecvent turmericul, incidenţa bolilor neurologice este foarte mică. Această plantă uimitoare îmbunătăţeşte metabolismul, reduce riscul de cancer şi purifică sângele.

Fiecare ambalaj conţine: 60 capsule

Mod de administrare:

Luaţi 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Conţinut:

Doză:

1 Capsulă

Număr de doze:

60

Fiecare doză conține:

% Valoare zilnică *

Curcumin Phytosome Phosphatidylcholine Complex (Curcuma longa) (rhizome) (18-22% curcuminoids)

500 mg

50%


Благодаря Ви за бързата доставка, продуктът много ми харесва, дава резултат още след втория прием
Много съм доволна от продукта, ефектът беше изключително бърз! :)
Scrie un comentariu