Neem 120 capsule

in stoc
085
62.20 LEI
+

Neem de la Bulgaricus este o formulă puternică, care este special creată pentru oamenii care suferă de probleme ale pielii și de sistem imunitar slăbit. Produsul nostru oferă calitățile unice de vindecare ale plantei, într-o formă ușor de folosit. Fiecare capsulă vă asigură 475mg de extract din frunze de neem.

Neem este o plantă populară, răspândită în India, Pakistan și Myanmar, care este folosită în scopuri de vindecare de mii de ani. Toate părțile ale plantei – tulpina, frunzele, fructele, florile și rădăcinile au multe beneficii datorită conținutului ridicat de nutrienți. Uleiul de Neem are o serie de proprietăți benefice: antibacteriene, antivirale, antifungice, antiseptice, regenerative și liniștitoare.

Care sunt proprietățile benefice ale plantei?

- Ajută la îmbunătățirea și regenerarea părului

Consumul zilnic al Neem poate să ducă la îmbunătățirea părului, protejând împotrivă ruperii și înfloririi. Extractul din planta are efect bun asupra scalpului, ajutând la hidratarea naturală și prevenind mătreața. De asemenea, Neem are un efect extrem de beneifc în caz de păr uscat și deshidratat, stimulând creșterea lui.

- Are efect pozitiv asupra pielii

Datorită conținutului bogat de nutrienți, extractul din Neem are efect excelent asupra starea pielii. Administrarea ajută la eczemă, psoriazis și acnee. De asemenea, stimulează vindecarea rănilor prin calmarea pielii. Conținutul său ridicat de antioxidanți protejează pielea împotriva daunelor cauzate de mediul extern. Neem conține și carotenoide, care încetinesc îmbătrânirea pielii și stimulează elasticitatea sa, netezind ridurile.

- Ajută în caz de infecții fungice

Neem are efect antifungic puternic, făcându-l un înlocuitor natural pentru produsele farmaceutice. Planta conține genudină și nimbidol, care ajută la tratarea infecțiilor fungice.

- Ajută în caz de infecții bacteriene

Neem are proprietăți antibacteriene, protejând bacteriile și microorganismele dăunătoare.

- Are proprietăți antiseptice

Nu accidental, Neem este folosit în produsele de igienă orală, cum ar fi pasta de dinți, apă de gură etc. Extractul din plantaare proprietăți antiseptice puternice, menținând sănătatea dinților și gingiilor. De asemenea, are un efect puternic în caz de diabet, artrită, boli de sânge și probleme digestive.

Număr de capsule în ambalaj – 120 capsule

Mod de administrare:

Luați 2 capsule de 3 ori pe zi, de preferat în timpul mesei.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu