Salvati 22%

Complex pentru Bărbați 120 capsule

in stoc
Pret vechi: 200.00 LEI
155.53 LEI
Discount: 44.47 LEI (22%)
+

Formula noastră cu extracte din plante medicinale special selectate și complex din vitamine este creată exclusiv pentru bărbați. Conținutul ridicat de ingrediente active ajută la dezvoltarea masei musculare și la recuperare mai rapidă după antrenament intens. Această formulă este potrivită pentru sportivi și bărbați care sunt supuși unui stres mental și fizic permanent. Produsul menține funcțiile organismului. Fiecare ingredient este special ales pentru a asigura sănătate bărbaților.

Ce conține Complexul pentru Bărbați?

Colții babei – această plantă este cunoscută și sub numele de Tribulus Terrestris. Menține echilibrul hormonal la bărbații, energizează și combate stresul, oboseala și iritabilitatea. Este extrem de potrivită pentru a sprijini funcția sexuală la bărbați, stimulând producția de testosteron.

Epimedium – un afrodiziac puternic, care împiedică acțiunea enzimei PDE5, contribuind astfel la stimularea libidoului. Extractul protejează organismul de stresul oxidativ și scade tensiunea arterială în mod natural.

Ginseng siberian – extractul din acestă plantă este foarte potrivit în caz de stres. În plus, are efect de stimulare la bărbați , îmbunătățind performanța sportivă și anduranța. Planta crește apetitul și tratează disfuncția erectilă.

Schinduf – este un afrodiziac excelent, care stimulează activitatea sexuală bărbaților. Această plantă uimitoare combate stresul, asigură somn liniștit, menține inima sănătoasă și reduce riscul de cancer de prostată. De asemenea, vă dă mai multă încredere în sine.

Păducel – păducelul are efect garantat asupra sistemului reproductiv și tratează problemele de prostată. Calmează sistemul nervos și reglează ritmul cardiac. Fructele plantei sunt extrem de bogate în antioxidanți, vitamină C, caroten, taninuri, flavonoide și alte.

Ciulin – această plantă este folosită ca remediu tradițional pentru multe boli și probleme. Extractul din Ciulin are proprietăți anti-inflamatorii și calmează problemele sistemului urinar. De asemenea, ajută la detoxifierea feicatului.

Ardei iute – arediul iute este un antioxidant puternic, care reduce durerea și promovează arderea grăsimilor. De asemena, are un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale și protejează prostata. Extractul stimulează producția de endorfină – hormonul fericirii.

Piper negru – folosit în mod tradițional ca condiment, piperul are proprietăți extrem de benefice pentru organism. Acesta este foarte potrivit în caz de infecții bacteriene și tulburări gastrice. De asemena, este utilizat și ca un antioxidant natural. Are și efect analgezic.

Fiecare ambalaj conţine: 120 capsule

Mod de administrare:

Luați 1 capsulă de 3 ori pe zi. De preferat, în timpul mesei.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

препоръчах го и на приятели, страхотен комплекс от всичко необходимо за един спортист
Scrie un comentariu