Salvati 26%

Maca 120 capsule

in stoc
004
Pret vechi: 93.33 LEI
68.87 LEI
Discount: 24.47 LEI (26%)
+

Aveți neoie de un supliment alimentar, care să vă ajute să combateți stresul și depresia pentru sănătate generală mai bună? Atunci formula noastră cu Maca este produsul potrivit pentru dumneavoastră! Conținând 100% natural extract din Maca, acest produs uimitor asigură organismului toți nutrienți necesare pentru energie și vitalitate.

Maca este o plantă peruviană, cultivată de peste de 2000 de ani. Există mai multe tipuri de maca – galbenă, roșie și neagră. Rădăcina de maca face parte din plantele adaptogene, ceea de înseamnă că irganismul o folosește doar atunci când este necesar. De exemplu, dacă organismul produce în exces un hormon, extractul din maca îl reglează la valorile normale anterioare. Și invers: dacă organismul nu este capabil să produce suficient un hormon, aceasta ajută la creșterea producerei până ce este echilibrat. Glandele suprarenale fac parte din sistemul endocrin și sunt conduse de către hipotalamus și glandele pituitare. Când există o problemă cu glandele suprarenale, organismul este dezechilibrat și suferă de oboseala excesivă și stres intens. Consumul zilnic de rădăcină de macă are capacitatea de a hrăni și stimula hipotalamusul și glandele pituitare, care duce la echilibrul glandelor suprarenale. Formula noastră unică, sub formă de capsule, se consumă ușor și asigură extract pur din planta, astfel încât să puteți simți efectul uimitor mai repede.

Care sunt beneficiile principale ale Maca?

  • Energizează

Maca crește nivelul de energie și sporește performanța sportivă. Vă ajută să vă simțiți plini cu energie toată ziua. De asemenea, suplimentarea cu Maca ajută să reduceți consumul de cafea!

  • Favorizează sănătatea mintală

Maca îmbunătățește funcționarea creierului, stimulează funcția cognitivă și crește puterea de concentrare.

  • Scade tensiunea arterială

În locurile unde maca este consumată zilnic, oamenii tind să aibă o tensiune arterială mai mică decât cei din zonele în care nu este folosită. Planta este bogată în potasiu, care reglează tensiunea arterială.

  • Afrodiziac excelent

Maca este cunoscută pentru efectul său incredibil asupra libidoului. Datorită capacității sale de a îmbunătăți erecția, planta este cunoscută și sub numele de viagra naturală. Extractul este benefic și pentru femei.

  • Stimulează metabolismul

Extractul din rădăcina de maca are un rol important în îmbunătățirea proceselor metabolice ale organismului, promovând pierderea în greutate.

  • Scade colesterolul

Rădăcina de maca conține minerale, vitamine și aminoacizi cunoscuți pentru capacitatea lor de a reduce absorbția colesterolului.

Fiecare ambalaj conţine: 120 capsule

Mod de administrare:

Luați 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Conținut:

Doză:

1 Capsulă

Număr de doze:

120

Fiecare doză conține

% Valoare zilnică*

Rădăcină de Maca (Concentrat 6:1)

700 mg

Produsul nu conține: drojdie, grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau nuci.

Много добър продукт
Благодаря за точното обслужване и бързата доставка. Номер 1 сте!
Scrie un comentariu