L-Cisteină 120 capsule

in stoc
036
111.09 LEI
+

L-Cisteina de la Bulgaricus este un antioxidant puternic, care stimulează funcționarea ficatului și detoxifierea organismului de metale grele. Stimulează producția de glutation în organismul, care este extrem de important pentru detoxifierea ficatului. Aceasta ajută la funcționarea sistemului cardiovascular și previne oboseala cronică.

L-Cisteina este un aminoacid neesențial, care reprezintă o componentă importantă a părului, unghiilor și pielii. L-Cisteina ajută la formarea colagenului, care este foarte important pentru formarea colagenului, care este esențial pentru sănătatea și elasticitatea pielii, părului și unghiilor. L-Cisteina joacă un rol important în stabilizaea proteinelor extracelulare. Aceasta este folosită și pentru tratarea bolilor respiratori.

L-Cisteina este necesară pentru formarea aminoacidului Taurină și antioxidantului Glutation. Formula noastră detoxifică organismul de toxine dăunătoare și promovează funcționarea normală a creierului și ficatului. De asemenea, protejează organismul de efectele alcoolului, fumului de ţigară şi poluării.

Fiecare ambalaj conţine: 120 capsule

Mod de administrare:

Luați 1 capsulă de 1-3 ori pe zi.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Conținut:

Doză:

1 Capsulă

Număr de doze:

120

Fiecare doză conține

% Valoare zilnică*

Vitamină C

60 mg

Vitamină B6

10 mg

L-Cisteină

500 mg

Produsul nu conține: drojdie, grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau nuci.

Piq nqkolko meseca ve4e ot vashiq l-cistein, super e!
Scrie un comentariu