Gotu Kola 60 capsule

in stoc
066
44.42 LEI
+

Vă prezentăm formula noastră exotică care conține 100% natural extract din planta Gotu Kola. Acest produs de înaltă calitate are efect energizant asupră creierului, îmbunătățind memoria și crescând puterea de concentrare. Acest produs sub formă de capsule se digeră ușor, asigurând pur extract din Gotu Kola. Formula noastră nu conține conservanți sau substanțe artificiale!

Gotu Kola este o plantă perenă, răspândită în India și Asia se sud. Aceasta se folosește în prepararea diferitelor leacuri, în medicina chineză, africană și ayurvedică. Gotu Kola poate fi utilă în caz de diferite infecții, precum holera, dizenterie și sifilis. În Sri Lanka locuitorii au observat ca elefanţii mestecă des frunzele acestei plante. De aceea, acestea au devenit renumite ca un promotor de viaţă lungă. Se consideră că Gotu Kola întăreşte sistemul imunitar, curăţând şi întârind glandele suprarenale. Este un autentic tonic sanguin şi are efecte puternice asupră pielii şi afecţiunilor ei.

Extractul de Gotu Kola este recomandat pentru probleme sistemului nervos, precum epilepsie şi îmbătrânire prematură. Se consideră că este extrem de pentru memorie şi procesul de gândire. Întăreşte glandele suprarenale, purifică sângele şi menţine sănătatea vaselor de sânge. Această plantă ajută în caz de stres şi depresie, creşte libidoul şi îmbunătăţeşte reflexele. Energizează sistemul nervos şi reface rezervele de energie ale organismului. De asemenea, Gotu Kola reglează tensiunea arterială şi protejează organismul de toxine. Este util în caz de reumatism, infecţii ale tractului urinar, boli cu transmitere sexuală şoi hepatită. Această are efect diuretic, reduce umflarea şi ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor.

Gotu Kola are un efect excelent asupra sistemului circulator. Această plantă îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, întârind venele şi capilarele. Stimulează producţia de colagen şi în acest fel ajută la dezvoltarea mai rapidă a ţesutului cicatrice. Studiile au dovedit capacutatea incredibilă a plantei de a îmbunătăţi starea ţesuturilor şi celulelor. De asemenea, Gotu Kola ajută la însănătoșirea pielii, părului şi unghiilor.

Fiecare ambalaj conţine: 60 capsule

Fiecare doză asigură: 950mg extract de Gotu Kola

Mod de administrare:

Luaţi 2 capsule pe zi, de preferat în timpul mesei.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Conţinut:

Doză:

2 Capsule

Număr de doze:

30

Fiecare doză conține:

% Valoare zilnică *

Gotu Kola

950mg


Nici o postare găsită

Scrie un comentariu