Coenzimă Q10 60 capsule

in stoc
064
79.98 LEI
+

Dacă doriţi Coenzimă Q10 de înaltă calitate, fără ingrediente artificiale şi conservanţi, atunci formula noastră cu Coenzimă Q10 este produsul pentru dvs! Acest produs uimitor şi 100% natural este o sursă excelentă de Coenzimă Q10 şi se digeră uşor. Fără efecte secundare!

Coenzima Q10 este un antioxidant puternic cu un efect asemănător vitaminelor. Această substanţă este prezentă în toate celulele organismului, în special a celor cu activitate foarte intensă: inimă, ficat şi creier. Este foarte importantă, datorită rolului major deţinut în producerea de energie necesară desfaşurării normale a proceselor biochimice ale celulelor organismului. Deficitul de Coenzimă Q10 poate să duce la diferite probleme de sănătate. De asemenea, această substanţă are rol important de antioxidant prin inactivarea radicalilor liberi responsabili de distrugeri celulare.

Care sunt beneficiile consumului de Coenzimă Q10?

  • Îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului imunitar
  • Ameliorează simptomele de boli de inima
  • Stimulează metabolismul şi prmovează pierderea în greutate
  • Are un efect pozitiv asupra fertilității masculine
  • Reduce semnificativ tensiunea arterială

Mai mult decât atât, trebuie să menţionăm faptul că Coenzima Q10 are efect anti-îmbătrânire incredibil. Consumul regulat de Coenzimă Q10 încetineşte procesul de îmbătrânire şi reduce ridurile.

Cantitatea necesară de Coenzimă Q10 este fabricată de organism în primii 25-30 de ani de viaţă. La vârsta de 24-28 ani, organismul atinge producţia proprie maximă de Q10. După 30 de ani, organismul încetineşte ritmul fabricării de Q10 în paralel cu procesul de îmbătrânire. Pentru a se păstra cantitatea necesară de Q10 în organism se impune că aportul de Q10 să fie realizat exogen, prin utilizarea suplimentelor alimentare care nu numai că sporesc nivelul de Q10 din sânge, dar şi stimulează producţia proprie de Q10 a organismului.

Fiecare ambalaj conţine: 60 capsule

Mod de administrare:

Luaţi 1 capsulă pe zi, de preferat în timpul mesei. Pentru o absorbție maximă, luați cu alimente care conțin grăsime, sau așa cum este recomandat de medicul dvs.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Conţinut:

Doză:

1 Capsulă

Număr de doze:

60

Fiecare doză conține:

% Valoare zilnică *

Coenzimă Q10

100mg

Extract din Piper negru (fruit)(BioPerine)

5mg


Nici o postare găsită

Scrie un comentariu