Biotină 60 capsule

in stoc
042
55.53 LEI
+

Bulgaricus vă prezentă o formula de înaltă calitate cu Biotină, care o să vă satisfacă cu siguranţă! Biotina este ună dintre cele mai răspândite vitamine, fiind necesar pentru dezvoltarea şi funcţionarea normală a organismului. Ea este element important în metabolismul aminoacizilor. De asemenea, Botina joacă un rol principal în tratamentul următoarelor afecţiuni: căderea părului; dezechilibre ale florei intestinale şi probleme digestive.

Biotina mai este cunoscută şi sub denumirea de vitamina B7 sau vitamina H. Aceasta acţionează ca o coenzimă în metabolismul grăsimilor şi carbohidraţilor, ajutând la transformarea proteinelor. Nutriţioniştii consideră că trebuie să consumăm minim de 10mg de Biotină pe zi. La fel ca toate vitamine din complexul B, Biotina joacă un rol important în furnizarea optimă a organismului cu energie. Dacă consumaţi alimente bogate în carbohidraţi, Biotina ajută la transformarea carbohidraţilor în energie. Din acest motiv, crampele şi durerile musculare în timpul exerciţiilor poate fi un semn de deficit de biotină.

Care sunt beneficiile Biotinei?

  • Menţine sănătatea părului şi unghiilor

Biotina este asociată adesea cu întărirea părului şi unghiilor. Studiile au arătat că deficitul de Biotină poate să duce la căderea părului. Această substanţă ajută la îngroşarea firului de păr, prevenind căderea părului şi ruperea unghiilor. Din acest motiv, un număr foarte mare de produse cosmetice conţin biotină.

  • Menţine frumuseţea pielii

Deficitul de Biotină duce la o varietate de probleme ale pielii, inclisiv erupţii, acnee, psoriazis, dermatite şi mâncărime generală a pielii. Vitaminele B sunt foarte importante pentru funcţionarea sistemului nervos şi hormonal. În acest fel biotina ajută la menţinerea pielii. Dacă pielea nu este hrănită din interior spre exterior, substanţele dăunătoare din sistemul nervos se vor manifesta la suprafaţa pielii. Acesta este unul dintre cele mai importante semne ale lipsei de biotina şi vitamine B. Biotina hrăneşte părul, pielea şi toate celulele corpului.

  • Promovează pierderea în greutate

Biotina este foarte importantă pentru funcţionarea normală a metabolismului, ajutând la descompunerea hranei. Această vitamină intră în metabolismul proteinelor, grăsimilor şi carbohidraţilor. Metabolismul se accelerează prin prelucrarea rapidă a alimentelor, promovând pierderea în greutate.

  • Scade colesterolul

Biotina ajută la scăderea colesterolului rău, care poate duce la boli de inimă, inclusiv infarct miocardic şi accident vascular cerebral.

  • Întăreşte sistemul nervos

Biotina reduce riscul de depresie, eliberează de stres şi menţine starea generală de sănătate a sistemului nervos. De asemenea, ajută în caz de insomnie.

Fiecare ambalaj conţine: 60 capsule

Fiecare doză asigură: 10mg Biotină

Mod de administrare:

Luaţi 1 capsulă pe zi în timpul mesei.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

приятел ми препоръча продукта, доволен съм
Scrie un comentariu