Angelica sinesis 60 capsule

in stoc
118
44.42 LEI
+

Acest produs uimitor conţine extract natural din Angelica sinesis de înaltă calitate, fără ingrediente artificiale. Angelica sinesis este o plantă medicinală cu efect de tonifiere, care normalizează funcţionarea sistemului nervos. Un produs excelent şi 100% natural!

Angelica sinesis este o plantă exotică, folosită de mii de ani în medicina tradiţională chineză. Popularitatea sa se datorează efectului incredibil asupra sănătăţii femeilor. Rãdãcina conţine ulei volatil în a cãrui compoziţie intrã principii cumarinice, angelicina, xantotoxina, imperatorina, bergaptenul. Mai conţine acizii cafeic, clorogenic, angelic, fumaric, oxalic, acizi graşi, taninuri, substanţe glucidice. Substanţele fitochimice din rãdãcina de angelicã au proprietãţi tonice, stimulente, carminative şi stomahice. Iată câteva dintre beneficiile acestei plante:

  • Reglează nivelul de estrogen

Angelica sinesis este una dintre cele mai puternice și mai eficiente remedii naturale utilizate în caz de probleme ginecologice. Extractul din această plantă poate să scade nivelul de estrogen, dacă este prea mare, şi respectiv – dacă nivelul de estrogen este prea mic, stimulează producerea acestui hormon.

  • Purifică şi tonifică sângelui

Efectul tonic al plantei Angelica sinesis se datorează conţinutului ridicat de vitamine şi minerale. Extractul este potrivit pentru persoanele care au nevoie de recuperare rapidă.

  • Reglează deficitul de fier şi ajută în caz de anemie

Angelica sinesis conţine cobalt – o substanţă care creşte cantitatea hemoglobinei din sânge. Hemoglobina este o proteină complexă ce reprezintă cea mai importantă componentă a globulelor roşii din sânge.

  • Normalizează ciclul mestrual

Angelica sinesis alină durerile menstruale si alte simptome ale sindromului premenstrual. Extractul din această plantă ajută la subțierea sângelui şi reglează ciclul menstrual. Nu are efecte negative, dacă este consumată cu pastile anticoncepţionale.

  • Îmbunătăţeşte starea de spirit

Extractul din această plantă unică reduce anxietatea şi combate stresul. De asemenea, are efect calmant asupra sistemului nervos.

  • Are efect de întinerire şi înfrumuseţare

Angelica sinesis stimulează circulaţia sângelui, detoxifică organismul şi dă strălucire pielii. În plus, încetineşte procesul de îmbătrânire.

Această plantă ajută în tratamentul afecțiunilor femeilor dar este un bun remediu și în cazuri de ejaculare precoce la bărbați.

Fiecare ambalaj conţine: 60 capsule

Mod de administrare:

Luaţi 2 capsule de 3 ori pe zi, de preferat în timpul mesei.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Conţinut:

Doză:

2 Capsule

Număr de doze:

30

Fiecare doză conține:

% Valoare zilnică *

Angelica sinesis

800mg


Засега имам , но ще поръчам пак - и наистина ползата му е голяма,препоръчвам го
Scrie un comentariu